maanantai 7. heinäkuuta 2014

Muutamia kuvia ja kaksi uutta hirviötoveria :)

No, tulihan sitten täälläkin pidettyä se kuukauden tauko.

Toisin kuin Pullip-blogissa, ei tauko johtunut epävarmuudesta ja kiinnostuksen puutteesta, vaan ainoastaan siitä, ettei ollut aikaa keskittyä Gigiin, ja sitten kun kuvia tuli siskon kanssa kuvailtua niin en vain jaksanut ladata niitä koneelle :D

No, nyt niitä kuvia on sitten kaiken kansan saatavilla, joten nauttikaa~! Kaksi uutta monsteria sain myös ilmaiseksi käytettynä juuri kaveriltani Vilmalta, (Pullip-blogi) mutta koska kumpikin on enemmän tai vähemmän kesken niin kuvia on hyvin vähän.

HUOM!
Metsäkuvissa olin jotenkin väkerrellyt kamerani pikselimäärän asetuksissa ihmeellisesti, joten laatu on niissä hiukan huonompaa. Toivon ettei se haittaa :)


Heti otettuani Gigin paketista huomasin hiusten olevan tahmaiset juuresta, ja päättelin että nukella on liimaongelma :( Onneksi löysin sitten  2-vuotiaan pikkusiskoni vauvatalkkia, ja pääsin avaamaan hiukset sen levittämistä varten. Gigi on söpö noinkin, mutta nykyään pidän tukkaa korkealla ponnarilla :)


Tämä kuva otettiin kalliolla...


...joka oli todella korkea :D








Siskoni keksi tämän kuvauspaikan, kiitos hänelle!








Klassinen seikkailija-poseeraus :D


"Haluan ylös >////<"




"Oi uljas ratsuni, matkatkaamme yhdessä kohti suuria, tuntemattomia maita!"

Tässä ovat uudet monsterini:


Vilman Picture Day Frankie ja Skull Shores Ghoulia. Kumpikaan ei ollut kovinkaan hyvässä kunnossa, joten Frankie saa pian talkit päähänsä ja Ghoulian reroot-projekti on jo alkanut. Tyttönen saa valkoiset villalankahiukset keltaisilla raidoilla :) Hankin myös kunnollisen mattalakan ja meikinpoistoaineen MH-kustomointia varten, mutta taidan turmella ensin pari Barbieta ennen kuin pääsette näkemään kustomoituja monstereita 8D

Asujen puolesta vaihdoin ne keskenään.
Frankien vihertävään ihonväriin tuntui sopivan uimapuvun vihreys, ja niinpä neiti saikin tuon Ghoulian asun koruja lukuunottamatta pienillä lisäyksillä. Ghoulia taas ei tarvitse muutoksia, Frankien asu on juuri sopiva sellaisenaan. Ajattelin myös spraymaalilla värjätä nuo Ghoulian (nyt Frankien siis :D) kengät vihreiksi, niin sopisivat paremmin :)

Koska Ghoulia on nyt kahtena palasena uusia hiuksia odottamassa (tai sitä että jaksan laittaa ne...), voin vain laittaa pari ikkunalaudalla otettua ei-niin-laadukasta Frankie-kuvaa, mutta saattehan ainakin osviittaa (sana?) tytön tyylistä :)


Tuollainen hupsuttelija sieltä sitten syntyi :)
Yhdistelin muutaman Pullip-nukkejeni vaatekappaleen täydentämään, ja toisaalta estämään liika samanlaisuus SS Ghoulian kanssa :)




Uimapuvun hameen alla on vielä melko huomaamattomana Dal Tezcani Nixien stock-vaatteiden musta alushame.


Toisessa jalassa on Tezcan säärystin ja toisessa Pullip Bansheeni Violetin mukana tullut sukka :)
Kengät kun saan vihreiksi ja hiuksiin talkkia niin Frankie olisi valmis :)

Nimiehdotuksianne kuulisin mielellään, Frankie on sellainen hulluttelijatyyppi ja Ghoulia rauhallisempi, mutta töykeämpi :)

Eli siis nimiehdotuksia!

4 kommenttia:

  1. Äääöövää, mää en osaa keksiä nimiää... :D
    Gigin hiukset ovat kyllävupeat auki! owo
    Frankie ja Ghoulia on myös söpöliinejä O u O

    VastaaPoista
  2. frankien nimeksi vaikka...... juliet,beatrice,isa,camilla,mia,naomi,alice,angel,anastasia,blanche,fawn. ghoulian nimeksi.......francesca,harmony,lillian,unic,penelope,scarlett,willow,ami,isabell,valentina,sofia. tossa oli muutamia nimiä,toivon että valitsisit niille nimet noista koska mietin niille kauan nimiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihania nimiä, olenkin jo valinnut KOLME nimeä noista ihanista vaihtoehdoista ;) Kiitoksia todella paljon, näit varmasti hurjasti vaivaa näiden keksimisessä, jätti-iso halaus sinulle <3 Kiitos vielä kerran <3

      Poista