perjantai 12. syyskuuta 2014

Kissoja ja pahoittelua


tuhottoman vanha Gigikuva because I can

Anteeksi taas tästä postaustauosta..

Kumminkin ne Pullipit ovat minulle aina etusijalla, joten monstereiden ja prinsessojen kuvaaminen hiukan jää aina taka-alalle, vaikka monesti olisi helpompaa napata Ruusukin mukaan ulkokuvia varten - ei vain jaksa >///<

Toisekseen olen huomannut että melkein kaikki postaukseni ovat ilmoituksia uusista nukeista ja pari sisäkuvaa, kuten myös tämäkin.

Suuntasin vähän aikaa sitten tietysti BR-lelujen alennukseen, kun he haluavat nuket pois uusien valikoimien tieltä, ja sieltä mukaani lähti yksi kissatyttö kera Robeccan asusetin. Molemmat olivat todella halpoja, New Scaremester Catrine 19,95 ja asusetti kympin. Pitemmän aikaa sitten kanssa ostin samaan sarjaan Robeccan setin kanssa kuuluvan Operetan setin, alennuksessa kympin sekin.

Toivon että pidätte kuitenkin tästä postauksesta ^^'


Tällainen tyttö siis saapui :3 Catrine on varmaan yksi näteimmistä monstereista ikinä *___*
Olen miettinyt myös MH- ja EA-nukkejen "persoonan" poistamista. Jos tästä hankintatahdista voi mitään päätellä niin näitä tulee muuttamaan tänne niin paljon etten pysyisi hahmoista enää kärryillä. Nimet jäävät ^^'

Anteeksi myös Harmonyn ensiesittelyn viivästymisestä! Aion pian tuhria tytölle uuden nassun ja sen jälkeen saisi vielä hiukset. Kiitän kärsiväälsiyydestä u___u"

Traconiin olen tosiaan tulossa, lisää infoa toisen blogini infopostauksessa n___n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti